П`ятниця, 03.05.2024, 09:42
| RSS
Сайт  управління освіти, 
сім'ї, молоді та спорту
Волноваської РДА

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 465
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Дошка оголошень

Головна » Дошка оголошень » Для керівників навчальних закладів

щодо ознайомлення педагогів з підручниками для 4 класу НУШ
26.01.2021, 14:51

Вих. № 45/21 від 20 січня 2021 р.                                                              

Шановні колеги!

З 18 січня до 9 лютого 2021 року (згідно наказу МОНУ №1373 від 04.11.2020) триває період відбору нових підручників для 4 класів НУШ безпосередньо педагогами ЗЗСО. Цього року він проходить в умовах карантину та дистанційного або змішаного навчання. Ми створили вчителям максимально зручні умови для полегшення процесу ознайомлення з електронними версіями підручників для подальшого здійснення усвідомленого вибору.

У додатку 1 до листа надаємо перелік з 12 підручників для 4 класу, підготовлених видавництвом «Ранок», які вже мають гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» та беруть участь у ІІ етапі Конкурсу.

Відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору підручників видавництво надало електронні версії фрагментів підручників для розміщення у вільному доступі в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» lib.imzo.gov.ua (у розділі «Конкурс підручників») та також розмістило їх на відповідній сторінці свого офіційного сайту ranok.com.ua. За наведеними у переліку гіперпосиланнями можна перейти до електронних версій оригінал-макетів підручників, презентацій підручників, орієнтовних навчальних програм та календарних планів, інтернет-підтримки та навчальних відео.

Вся інформація доступна за посиланням  http://ranok-ul.tilda.ws/nush4 . Та в електронному каталозі https://www.ranok.com.ua/resources/Kataloh-pidruchnykiv-dlia-4-klasiv-NUSh.pdf .

Видавництво «Ранок» завжди виконує свої зобов’язання. Тому апробація у пілотних класах, вчасний друк якісних підручників та навчально-методичних комплектів, забезпечення інтернет-підтримки і методичного супроводу діяльності вчителя — обов’язкові етапи щорічної роботи.

Користуючись моментом, пропонуємо педагогам прийняти участь або скористатися матеріалами спеціальної сесії Інтерактивної школи творчого вчителя 18–23 січня 2021 року «Підручники для 4 класів як  запорука успішного закінчення початкової ланки НУШ». 

Докладніше: http://ranok-ul.tilda.ws/interactiveschool

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY0BdEg6VBLQqC95OTgHwSHHgA4hfpFzg0JGZo7say3Vwz2g/viewform , розклад (додаток 2). Відеозапис авторських виступів буде доступний і надалі на сайті interactive.ranok.com.ua.

Маю надію,що Ви оціните наші зусилля і сприятимете інформуванню щодо зазначених ресурсів методистів і вчителів початкових класів, інформатики, іноземних мов, мистецтва.   

З повагою та подякою за багаторічну співпрацю

директор видавництва «Ранок»                                                                               В. В. Круглов
www.ranok.com.ua

Додав: Lenchiksun |
Переглядів: 174 | Розміщено до: 26.02.2021 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук
Друзі сайту
Сайт методиста ІМЦ Левітової О.М.

Блог "На допомогу вчителю НУШ"