Вівторок, 16.07.2024, 14:17
| RSS
Сайт  управління освіти, 
сім'ї, молоді та спорту
Волноваської РДА

Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 465
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Дошка оголошень

Головна » Дошка оголошень » Для керівників навчальних закладів

ВАЖЛИВЕ ОПИТУВАННЯ ДЛЯ ДИРЕКТОРІВ ШКІЛ
02.02.2021, 15:09

            Vesnyaniy_flesh-rozprodazh

За останні роки роль директора школи значно змінилася у звязку із процесом децентралізації, новими законами "Про освіту", "Про повну загальну середню освіту". Практично це стало зрозуміло під час пандемії, коли багато директорів стикнулися сам на сам з викликами, до яких не був готовий ніхто, і навчалися в процесі, адже того багажу знань, який був до пандемії, виявилося недостатньо. На жаль, джерел навчання для директорів шкіл досить мало, а тих, що відповідають викликам сучасності - практично немає.

"Центр Інноваційної освіти "Про.Світ" хоче створити онлайн-курс для директорів, який дасть практичні знання та навички для управління школою в сучасних умовах. Частина з Вас точно проходили наш курс "Управління школою. Практикум", де ми сфокусувалися на культурі взаємодії в школі, важливості спільних рішень в шкільній команді, зворотньому зв'язку як елементу розвитку в школі.

У новому онлайн-курсі хочемо зосередитися на шкільному лідерстві, що це, якими компетенціями має володіти шкільний управлінець, та інструментами як їх напрацювати. Щоб курс був для Вас максимально корисним, нам дуже важливо розуміти Ваші потреби як управлінців, тож просимо приділити до 10 хв часу та заповнити цю анкету.

Перейти до анкети
Н. Ганзуля
Додав: Lenchiksun |
Переглядів: 162 | Розміщено до: 02.03.2021 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Пошук
Друзі сайту
Сайт методиста ІМЦ Левітової О.М.

Блог "На допомогу вчителю НУШ"